A DMG MORI HEITEC Digital Kft. regionális értékesítési és implementációs támogatást nyújt a DMG MORI cégcsoport által fejlesztett digitalizációs termékekre. A vállalat Digital Sales Managerei felmérik a termelőcégek igényeit, a digitalizációban és folyamatfejlesztésben rejlő lehetőségeit és ügyfélspecifikus megoldásokat javasolnak számukra. Legyen szó kulcsrakész szoftvermegoldások implementációjáról vagy egyedi projektek megvalósításáról az értékesítési terület szorosan együttműködik a fejlesztőközpontokkal, annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű ügyfél igényeknek is meg tudjanak felelni a bevezetésre kerülő termékek és szolgáltatások. Az értékesítő kollégák az ügyfélkapcsolat építésen túl kiemelt hangsúlyt fektetnek a piaci visszajelzések továbbítására a fejlesztőközpont számára, így épülhetnek be a beérkező ügyfél igények és fejlesztési javaslatok leghamarabb a fejlesztett megoldásokba.

ISTOS – GYÁRTÁSÜTEMEZŐ RENDSZER

A DMG MORI ISTOS gyártásütemező szoftvercsomag segítségével hatékonyan és gyorsan tervezhetőek a gyártási folyamatok, valós idejű visszajelzést kapva a termelésből, vizualizálva a technológiai lépéseket és javítva a gyártógépek kihasználtságát. Legyen szó helyileg telepített vagy felhő alapú kivitelezésről, kézi vagy ERP rendszerből érkező rendelésfeldolgozásról. A rendszer a lehető leggyorsabb ütemezést biztosítja szűkös erőforrásokra szabva, kalkulálva a gyártógépek és munkavállalók elérhetőségével, műszakrendekkel és nem várt kiesésekkel is.

TULIP – GYÁRTÁSTÁMOGATÓ SZOFTVER

A DMG MORI TULIP egy intelligens gyártástámogató platform, amivel programozói tudás nélkül, építőelemek segítségével készíthet folyamattámogató applikációkat, azokra a kihívásokra, melyekkel a termelőcégek nap mint nap küzdenek. A TULIP segítségével mérhetővé és átláthatóbbá válnak a folyamatok legyen szó munkautasításról, minőségellenőrzésről, auditról, termeléskövetésről, selejtriportokról, karbantartási eszkalációkról, adatgyűjtésről vagy egyéb kihívásokról.


Varsányi Zsolt

Digital Sales Manager