A DMG MORI HEITEC Kft. minőségpolitikája

Cégünk küldetése a DMG MORI cégcsoport, annak ügyfelei és partnerei digitalizációs stratégiájának támogatása a termékfejlesztés és a mérnöki megoldások terén.

Ennek során fő célunk ügyfeleinkkel a kölcsönös bizalmon alapuló partnerségi viszony kialakítása és a legmagasabb szintű ügyfélelégedettség elérése.

Elkötelezettek vagyunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink mind a vonatkozó törvényi előírásoknak, mind pedig az ügyfelekkel megállapodott szabványoknak és előírásoknak egyaránt megfeleljenek.

Ehhez kapcsolódóan belső folyamatainkat az ügyfeleink elvárásainak és a mindenkori piaci viszonyokhoz alkalmazkodóan folyamatosan fejlesztjük.

Ösztönözzük munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését. Kiváló szakembereinket megbecsüljük, számukra szakmai kihívást és felelős jövőt biztosítunk. Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal korrekt és hosszútávú együttműködésre törekszünk.

A minőségpolitikában megfogalmazott vállalati célok betartásáért és betartatásáért a felső vezetés felelős. Munkatársainkban tudatosítjuk az egyéni felelősségvállalás fontosságát a célok elérése érdekében.

Budapest, 2020. április 29.

Dr. Várady Péter
ügyvezető