A DMG MORI HEITEC Digital Kft. a HEITEC Hungary Kft. mérnöki szolgáltató és a piacvezető DMG MORI szerszámgépgyártó együttműködéséből alakult 2020 tavaszán.

Hogy történt mindez?

A HEITEC Hungary Kft. a németországi nagymúltú HEITEC AG mérnöki cég leányvállalataként 2017 szeptemberében alakult mindössze 1 fővel, azonban ma már középvállalatként van jelen a piacon.

2019 elején indult el az együttműködés akkor még a HEITEC Hungary és a DMG MORI között, kezdetben nagyjából 10 fővel, fókuszban a DMG MORI szoftvermegoldásainak labor szintű tesztelésével. Az idő előrehaladtával a HEITEC Hungary a DMG MORI szoftverfejlesztésébe is bekapcsolódott és egyre több projektben alakult ki partneri viszony a két cég között, melyek az eredményes munkának köszönhetően 2020 márciusában egy újabb mérföldkőhöz érkeztek: a két cég hosszútávú stratégiai megállapodást kötött és megalapították közös vállalatunkat, a DMG MORI HEITEC Digital Kft.-t.

Egyesült erővel azon dolgozunk, hogy olyan szoftvereket fejlesszünk, amelyek a teljes gyártási folyamatot digitalizálják a kezdeti fázistól egészen a végtermékig (a gyártástervezéstől, a gyártástámogatásán át a karbantartásig és a felhő alapú adatfeldolgozásig). K+F központunknak köszönhetően a digitális érába emeljük át a szerszámgépipart, így a termelési folyamat nem csak hatékonyabb és gyorsabb, hanem zöldebb is lesz.

Fiatalos és dinamikusan növekedő cég vagyunk, fókuszban a szakmaiság áll.

Mik a fő értékeink?

– Szakmaiság és kihívás

– Erő és stabilitás

– Rugalmasság és gyorsaság


Miért jó nálunk dolgozni?

Megbízhatóságunk fontos eleme, hogy hosszútávú munkakapcsolatra törekszünk munkatársainkkal és a munka mellett karrierlehetőséget is biztosítunk.

A DMG MORI HEITEC Digital Kft. 2020-as megalapítása óta nagymértékű létszámnövekedésen ment keresztül, mintegy négyszeresére nőtt kollégáink létszáma.

Az itthon folyó projektek mellett nemzetközi munkaprogramokban is számítunk munkavállalóinkra, amelyekben támogatott utazások során vehetnek részt.

Kollégáink részére az elvárt teljesítményhez minden szükséges támogatást megadunk, beleértve a juttatási csomagot, a szervezeti keretet és motivációs rendszert.

Számos szakmai és nyelvi képzés mellett, csapatépítő programokkal, rendezvényekkel, szakmai meet-upokkal színesítjük az irodai életet.

Nagy hangsúlyt fektetünk az újonnan érkező kollégák gördülékeny beilleszkedésére, amely nagyban megkönnyíti a hatékony munkavégzést.

Csapatunk