A DMG MORI HEITEC részt vesz a DMG MORI integrált digitalizációs szolgáltatásainak fejlesztésében. Az „Integrated Digitization Platform – IDP” innovatív szoftvermegoldásokkal fedi le egy gyártósor teljes ipari, üzemeltetési- és felhasználói életciklusát. Tevékenységünk magába foglalja a tervezést, gyártást, előkészítést, monitorozást, végül pedig a karbantartást és szervizelést is. Feladataink középpontjában az integrált funkciók összekapcsolása, egy egységes kezelőfelület kialakítása, a gyártógépek hálózatba kapcsolása, továbbá az ezekre épülő funkciók és alkalmazások fejlesztése áll.

Fejlesztőink a legújabb technológiákkal dolgozva együttműködnek a többi nemzetközi (főként német) fejlesztői csapatokkal. A fejlesztés mellett a tesztelésben is kiemelt szerepünk van. Modern tesztlaborunkban a gépközeli tesztkonfigurációkon teszteljük a legújabb fejlesztéseket. A manuális tesztelés mellett tesztautomatizálási keretrendszer fejlesztést is végzünk. Az online felhőalapú rendszerek felügyeletét és monitorozását, illetve az alkalmazások első és második szintű támogatását a budapesti irodában tevékenykedő Operation & Support csapat látja el.

CELOS

Projektünkben a DMG MORI CELOS fejlesztésében veszünk részt.

Read More

my DMG MORI

A my DMG MORI a DMG MORI ügyfelei számára az elsődleges elektronikus felület a kapcsolattartásra a gyártási megoldásokkal kapcsolatos valamennyi kérdésben

Read More

TESTLAB

Manuális tesztelés, Teszt automatizálás, E2E tesztek, Integrációs tesztek, teszautomata keretrendszer fejlesztés.

Read More

CONNECTIVITY

A DMG MORI számára a “connectivity” a digitális gyár felé vezető út egyik legfontosabb mérföldköve.

Read More

Production Planning & Control

A termékcsalád digitalis gyártástervezéshez és teljesen automatikus gyártásütemezéshez kínál megoldásokat.

Read More

OPERATION & SUPPORT

A DMG MORI cégcsoport által fejlesztett felhőalapú szoftverek üzemeltetése és supportja.

Read More