Decemberben ismét összefogtunk cégcsoport szinten, hogy rászoruló családoknak segítsünk és szebbé tegyük nekik az ünnepeket.
Kollégáinknak köszönhetően több doboz tartós élelmiszer, játék, édesség és ruhanemű gyűlt össze, melyeket személyesen vittünk el a családoknak.
A 2022-es CSR megmozdulás során kifejezetten olyan családokat kerestünk, akikkel közvetlen úton vettük fel a kapcsolatot és személyes ismeretség vagy közvetett kapcsolat van kollégáinkkal, így első kézből tudtuk, hogy nagy a szükség.

Több vidéki településen is jártunk a kezdeményezés során. Vittünk csomagokat Valkóra, ahol a Móra Ferenc Általános Iskolában találkoztunk az Igazgató Úrral. Itt átadtunk több doboz élelmiszert, játékot, édességet és ahová nem volt lehetőségünk elmenni, nekik kapcsolattartónk még karácsony előtt eljuttatta a csomagokat. A településen, illetve még aznap Gödöllőn további 4-5 családot látogattunk meg, akiknek szintén kedveskedtünk az összegyűlt ajándékokkal. Ők is kaptak tartós élelmiszert, édességcsomagot, játékokat és ruhákat is.

Az adományok másik felét Vindornyalakon, egy 4 gyermekes családnak ajánlottuk fel, akik igen szerény körülmények között élnek a faluban. A házban fűtés és villany sem volt, így egyértelmű volt, hogy segítünk nekik, hogy az ünnep ne a nélkülözésről szóljon.

A már hagyománynak mondható összefogást 2023-ban is folytatjuk és az erre megalakult CSR csapatunknak hála, idén is tervezünk több jótékony kezdeményezést.