Várady Péter ügyvezetőnk LinkedIn bejegyzését olvashatjuk amelyben írt a megnövekedett infláció miatti soron kívüli béremelésről és a belső ajánlási rendszerünk megreformálásáról is:
“Izgalmas, új feladatok előtt állunk, amelyek sikeres teljesítéséhez – ahogy eddig is – a legjobb szakemberekre van szükségünk! Nemhiába, magasan tartjuk a mércét magunkkal és másokkal szemben is!

Ezért teremtünk a világszínvonalú mérnöki projekteken dolgozó kollégáinknak kreatív és inspiráló munkakörnyezetet, nyújtjuk számukra a lehető legnagyobb rugalmasságot és díjazzuk munkájukat átlag feletti anyagi megbecsüléssel. Mindezzel azonban nem elégedtünk meg: a növekvő infláció miatt júliustól 10%-kal emeltük minden kollégánk fizetését.

A szakmai színvonal biztosítása érdekében ugyanakkor a jövőben is csak motivált, továbbfejlődésre és kihívásokra nyitott jelöltek kaphatnak ajánlatot tőlünk. A legjobb jelöltek pedig a személyes ajánlásokból érkeznek. Ezért gondoltunk egy merészet: a sikeres ajánlásokért járó belső jutalmazási rendszerünket kiterjesztjük a cégen kívülre is; azaz már nem csak kollégáink részesülhetnek toborzási jutalomban. Részletek hamarosan a céges LinkedIn oldalon.