Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az úttörő digitalizációs, valamint K+F projektjeinknek köszönhetően a DMG MORI HEITEC Digital Kft. támogatásban részesült a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól, hogy további 50 munkahely létrehozását segítse elő professzionális szoftverfejlesztő központunkban, növelve kapacitásainkat a piacvezető DMG MORI szerszámgépgyártó számára fejlesztett megoldások létrehozásában.

A sajtótájékoztatón Szijjártó Péter miniszter úr kiemelte a K+F projektekbe való befektetés fontosságát, mint az egyik legnagyobb hozzáadott értéket képviselő tevékenységet, amit egy vállalat hazánknak adhat, míg Dr. Várady Péter, a DMG MORI HEITEC Digital Kft. ügyvezetője beszédében utalt a magasan képzett magyar munkaerőre és a mérnöki megoldásainkban rejlő örökségünkre, amelyhez a vállalat szeretne hozzájárulni és mérföldkövet állítani.

Nagyon hálásak vagyunk Magyarország Kormányának a folyamatos támogatásáért, amivel segíti azon törekvésünket, hogy digitális megoldásokkal forradalmasítsuk a megmunkálóipart.

Fotók: Külgazdasági és Külügyminisztérium