December 20-án immáron 4. alkalommal tartottuk meg a nagyszabású karácsonyi rendezvényünket a Kopaszi-gáton, az ÖbölHázban. Több mint 200 kolléga részvételével zártuk az évet és ünnepeltük a sikereinket.

A rendezvényt Dr. Várady Péter ügyvezető nyitotta meg, ezután a jubiláló kollégákat köszöntöttük a színpadon. Dr. Várady Péter, Pásti Szabolcs (már DMG MORI HEITEC munkavállaló), Bodó Tibor, Poleczki György és Bojtor László már 5 éve erősítik a HEITEC Hungary csapatát, így egy elismerő oklevéllel és egy nagyobb összegű jutalommal köszöntük meg az eddigi munkájukat.

Az est egyik legjobban várt része az „Év Munkatársa” Díjak átadása volt, ahol a menedzsment 3 kategóriában szavazta meg a győzteseket, míg a közönség díjat a kollégák voksai alapján osztottuk ki.

A DMG MORI HEITEC Digital Kft. munkatársai közül Nikolics Lászlónak, a HEITEC Hungary Kft. munkavállalói közül Hannibál Attilának, a cégcsoportot támogató területek közül Bornemisza Idának, a közönségdíjat pedig Mészáros Tamásnak adtuk át.

A hivatalos program után következett a vacsora, majd a tombola. A szelvények vásárlásánal a kollégák egy általuk kiválasztott szervezetet támogathattak, így a tombola teljes bevételét jótékony célra ajánlottuk fel.

A Groovehouse fellépésével és Dj Revolutionnal zártuk az estét.